Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешка ABS и ASR при 147 1.6 2001

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Грешка ABS и ASR при 147 1.6 2001

Здравейте колеги !!!
    От 2 дена насам имам проблем с грешка в abs i asr. Странното е ,че колата минава чека, лампите на таблото си изгасват ,всичко ок ,но когато запаля се появява тази грешка. Лампите светят около 3 секунди и после всичко работи... Ако изгася двигателя веднага и повторя процедурата няма грешка... Така всеки път от 2 дена насам ... Някакви идеи?
    Alfa Romeo GTV 2.0 JTS 165 hp

На мен също ми прави нещо подобно, но го отдавам на характера на автомобила. Алфите имат душа и характер!
    ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Не им харесва студа нали са принцеси

Comment

Първоначално публикувано от zvanow Покажи съобщение
        Здравейте колеги !!!
        От 2 дена насам имам проблем с грешка в abs i asr. Странното е ,че колата минава чека, лампите на таблото си изгасват ,всичко ок ,но когато запаля се появява тази грешка. Лампите светят около 3 секунди и после всичко работи... Ако изгася двигателя веднага и повторя процедурата няма грешка... Така всеки път от 2 дена насам ... Някакви идеи?
        Ако грешките се появяват в момента когато въртиш стартера да палиш а после изчезват,значи ти умира акумулатора
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Купи си нов акумулатор..............

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Ако грешките се появяват в момента когато въртиш стартера да палиш а после изчезват,значи ти умира акумулатора
            +1 глас
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

Акумулатора е на една година ще го заредя и да видим има ли магия

Comment

Според мен проблемът не е в акумулатора, а трябва да се ревизира алтернатора. При мен в студовете е същото. Акумлаторът ми е на 2 месеца. Дори и със стария, колата си палеше без проблем. Вече 3 зими е така.
                Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                  Според мен проблемът не е в акумулатора, а трябва да се ревизира алтернатора. При мен в студовете е същото. Акумлаторът ми е на 2 месеца. Дори и със стария, колата си палеше без проблем. Вече 3 зими е така.
                  Е нали това казваме. Да се замерят токовете.

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                    Той алтернатора може да си зарежда коректно, но на акумулатора много му пада напрежението при паленето на мотора и тогава светват гирляндите...
                    При второто палене мотора се развърта по-леко и напрежението не пада толкова, съответно и лампите си траят.
                    При мен това се получаваше и лятото, акумулатора уж въртеше добре и след месец умря внезапно...
                    Last edited by svetlastf; d.m.y г., 10:13.
                    Alfa Romeo 1.8 TS `98
                    sigpic

Comment

Заредих акумулатора и всичко се оправи....

Comment

Working...
                      X